C AT Gironella

Un solitari gol de Manel Uribe dona tres punts més al Gironella (1-0)

Un solitari gol de Manel Uribe dona tres punts més al Gironella (1-0)

Segueix la ratxa sense perdre de l’Atlètic Gironella. Els homes de Xavi Díaz han superat l’Artés aquest cap de setmana amb un solitari gol de Manel Uribe a les acaballes del partit. De fet, els gironellencs només han perdut el primer partit contra l’equip que lidera la classificació, el Calaf.

Aquesta setmana, però, l’equip no va fer un bon partit. L’Artés va plantejar un partit molt intens i va tenir ocasions per endur-se alguna cosa més. De fet, el porter gironellenc, Xavier Sabaté, fins i tot va aturar un penal que podria haver canviat el desenllaç del partit. Malgrat tot, al final el Gironella tirar de talent individual per endur-se els tres punts i en va fer prou amb una bona acció de Manel Uribe. Més info

Amb aquesta victòria, el Gironella segueix segon, empatat a 19 punts amb el tercer classificat, el Sant Pere Nord. La primera posició és pel Calaf, que suma 22 punts i només ha cedit dos punts en la visita del Puig-reig (1-1) a la cinquena jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquest cap de setmana, jornada important pel Gironella i pel Berguedà. Els de Xavi Díaz visiten el municipal Alfons Gonfaus d’Avià i s’enfronten a un equip, l’Avià, que no perd des de la jornada 2 i és a només un punt. Díaz, per cert, s’enfronta a l’equip que fa dues temporades ja va dirigir, en la seva darrera campanya a Primera Catalana. +PROPERA JORNADA

Artés Futbol set8 Tercera Catalana Xavi Díaz

Comentaris