UE Avià

Remuntada èpica de l’Avià al camp del Matadepera (2-3)

Remuntada èpica de l’Avià al camp del Matadepera (2-3)

Cinquena victòria consecutiva de la Unió Esportiva Avià, que des de mitjans de setembre l’únic partit que ha perdut és el derbi comarcal contra l’Atlètic Gironella. La resta, de tres en tres. Aquesta setmana, però, no ho ha tingut gens fàcil. Els avianesos visitaven un dels camps més complicats de la categoria, el del Matadepera B, i van suar de valent per sumar els tres punts.

Jordi Colillas ‘Coli’ va avançar els del Berguedà a les acaballes del primer temps, però un mal inici de la segona meitat va fer que el filial matadeperenc capgirés el marcador en poc menys d’un quart d’hora. A partir d’aquí, l’Avià ho va intentar a capa i espasa però el premi no va arribar fins als instants finals. Al minut 84, Diego Vasquez va fer la igualada i, en temps afegit, Pau Tomás va fer el definitiu 2 a 3. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià segueix a la tercera posició, enganxat a l’Atlètic Gironella, que és segon, amb un punt més. El líder intractable segueix sent el Calaf, que ha guanyat per 3 a 5 al camp del Sant Pere Nord. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada l’Avià rep la visita del Viladecavalls, que és 10è, amb 17 punts. Aquesta setmana l’equip vallesà havia de rebre la visita de l’Artés, però el partit va quedar suspès per la mort de Jordi Rodoreda, futbolista de l’Artés, la nit abans, en un fatídic accident de trànsit. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2018-12-03 at 10.11.49 (1)

WhatsApp Image 2018-12-03 at 10.11.49

Avià Futbol Matadepera B set14 Tercera Catalana

Comentaris