C AT Gironella

Imprecisos però solvents (4-0)

Imprecisos però solvents (4-0)
Tóbal i Manel, dos dels golejadors d'aquesta setmana de l'Atlètic Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria contundent de l’Atlètic Gironella contra el Sant Pere Nord, que allarga la seva mala ratxa i s’allunya de la lluita per les places d’ascens a Segona Catalana. Els gironellencs -més erràtics de l’habitual- van ser millors i van obrir la llauna ben aviat. Tot i això, les imprecisions van propiciar que l’equip no sentenciés fins a les acaballes, amb tres gols més que col·locaven el definitiu 4 a 0 a l’electrònic. Més info

La primera part va ser molt espesa. Tóbal va avançar l’Atlètic ben aviat, però en general l’equip es va mostrar molt imprecís en la creació de joc. A la segona, el Gironella va seguir tenint la pilota, però amb més encert i precisió. Tot plegat va fer que en el darrer tram de partit arribessin els gols de la sentència, obres de Pol Ginestà, Manel Uribe i ‘Ricky’ Bertolio.

Amb aquesta victòria, el Gironella referma la segona posició a la lliga. Els de Xavi Díaz sumen 38 punts, deixen l’Avià a 4 i es mantenen a 6 del Calaf, que segueix intractable com a líder. La classificació sencera, AQUÍ.

Ara la competició s’atura unes setmanes. Després de Reis, la lliga tornarà amb la visita del Gironella al camp del Castellbell i el Vilar. Els bagencs se’n van de vacances després de rebre un dur correctiu per part del Calaf aquesta setmana (5-1). +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Sant Pere Nord set17 Tercera Catalana

Comentaris