Alt Berguedà

Segueix la bona dinàmica de l’Alt Berguedà (1-5)

Segueix la bona dinàmica de l’Alt Berguedà (1-5)

L’Alt Berguedà ha tornat a guanyar, per cinquena setmana consecutiva. Aquest cop, al camp del Sant Llorenç, per 1 gol a 5. El conjunt de Xavi Ribera va començar el partit un pèl adormit, encaixant un gol en els primers quinze minuts, després d’un seguit de rebots. A partir d’aquí, l’equip va anar de menys a més. Primer, a la sortida d’un còrner, Joan Boixader “Lleó” va rematar amb un xut sec per posar l’empat. Després, Gerard Puig amb un altre xut des de dins l’àrea va posar el marcador en 1-2. Seguidament, a la sortida d’un córner Artigas va marcar amb un cop de cap i uns minuts més tard, Martí va aconseguir el 1-4, resultat que seguiria fins a la mitja part. L’equip, a partir del minut 15, va ser un altre i així ho va plasmar en el marcador.

A la represa, el domini va seguir i, així, les ocasions pels visitants, que en tot moment van ser amos del joc. Carles Ortiz “Carli” amb un golàs de falta, va posar l’1 a 5 pels visitants, deixant mes que sentenciat el partit, en un desplaçament complicat. Més info

Així doncs, amb aquesta golejada a Sant Llorenç, l’Alt Berguedà suma 15 punts i és segon a la taula classificatòria. Els de Xavi Ribera segueixen a l’estel·la del líder, que segueix sent el Berga B, amb 18 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana disputarà el primer derbi com a local contra el Sant Salvador, que porta 8 punts i es troba en sisena posició. L’altra cara de la moneda la representa el Sant Llorenç: últim classificat amb un sol punt i que aquesta setmana haurà de cercar la primera victòria de l’any en un camp complicat com el del Casserres, que és dotzè amb 5 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana set8

Comentaris