CE Puig-reig

Víctimes d’una olla a pressió (3-0)

Víctimes d’una olla a pressió (3-0)
Marià Casals, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Derrota del Puig-reig en el derbi intercomarcal contra el Navàs. Els homes de Martí Casafont van tenir ocasions per avançar-se en el marcador però dos gols locals a les acaballes de la primer temps van ser determinants i van decantar el marcador cap al conjunt bagenc.

El partit, com qualsevol derbi, va començar amb molta intensitat i poques floritures tècniques. Durant el primer quart d’hora no hi va haver un clar dominador. A partir d’aleshores, el Puig-reig va començar a tenir la pilota i va gaudir d’un parell d’ocasions molt clares, als peus i el cap de Miki López, que el porter local va refusar. I quan semblava que el gol visitant estava a prop, el Navàs va aprofitar una falta penjada des de molt lluny i empesa dins la porteria per la pròpia defensa del Puig-reig per fer l’1 a 0.

Restaven 5 minuts i el gol va ser un autèntic gerro d’aigua freda per als purreigtencs. I la cosa no va acabar aquí. Pràcticament en l’última acció del primer temps, el Navàs va aprofitar el desconcert visitant per fer el 2 a 0 en una falta propera a l’àrea. Els dos gols van ser antològics i l’equip berguedà va quedar molt tocat de cara a la segona meitat. A banda, la pressió i l’ambient hostil a la grada van anar minvant els ànims visitants. Ho van intentar, però no van generar massa perill. I el Navàs ho va aprofitar per sentenciar en una de les ocasions que va tenir, a l’equador del segon temps. El 3 a 0 va matar el xoc. Més info

Amb aquest resultat, el Navàs s’enfila fins als 17 punts, però segueix 13è, ja que tots els equips de la seva zona han guanyat. El Puig-reig, en canvi, perd una posició en benefici del Súria i és 9è, amb 21 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I el cap de setmana que ve, duel interessant a la meitat de la classificació. El Puig-reig rep la visita del Súria en el partit que tancarà l’any. Després, la competició s’aturarà fins passat Reis. +PROPERA JORNADA

Futbol Puig-reig set16 Tercera Catalana

Comentaris