CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

L’Avià B s’endú un derbi vibrant contra el Sant Salvador (0-1)

L’Avià B s’endú un derbi vibrant contra el Sant Salvador (0-1)
Una diana d'Arnau Pons va decantar el marcador cap al bàndol avianès. ARXIU / ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria per la mínima de l’Avià B a Sant Jordi de Cercs que confirma el bon moment de forma dels d’Albert Freixas. El derbi comarcal de la jornada va ser igualat i molt competit. Tant els locals, el Sant Salvador, com els visitants van gaudir d’ocasions per decantar el marcador al seu favor i el partit va estar totalment obert fins al xiulet final, però un gol d’Arnau Pons a les acaballes va dictar sentència.

A la primera part tots dos equips van guardar força la roba i les ocasions van brillar per la seva absència. La igualtat va fer que cercorins i avianesos no prenguessin cap mena de risc a darrere i el marcador no es va moure. A la represa, el partit va embogir i es va convertir en un duel d’anada i tornada. Si a la primera part el respecte i la prudència van ser protagonistes, a la segona el protagonista va ser el joc directe i les pilotes llargues. I quan semblava que amb l’empat a 0 moriria el partit, el gol de Pons va donar els tres punts als visitants i va caure com un gerro d’aigua freda sobre la parròquia local. Més info

El resultat confirma dues realitats totalment antagòniques. L’Avià B ja és cinquè i confirma el seu gran moment de forma (només ha perdut un partit dels últims nou); mentre que el Sant Salvador segueix immers en una mala ratxa, és 12è i no guanya des de la quarta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana el Sant Salvador visita el camp del Berga B per acomiadar l’any. Després hi haurà l’aturada de Nadal i la competició no es reprendrà fins després de Reis. L’Avià B, en canvi, se’n va de vacances: el proper cap de setmana els avianesos haurien de jugar contra el Vilomara, però els bagencs es van retirar aquesta tardor. +PROPERA JORNADA

Avià derbi Sant Salvador de Cercs set16

Comentaris