Alt Berguedà, CE Berga B

Repartiment de punts en el derbi berguedà d’aspirants a l’ascens (1-1)

Repartiment de punts en el derbi berguedà d’aspirants a l’ascens (1-1)

Empat just en el derbi d’aspirants al liderat de Quarta Catalana. Alt Berguedà i Berga B han empatat a 1 a Guardiola de Berguedà en un duel que podia catapultar a tots dos equips fins la segona posició en solitari. Al final, però, repartiment de punts que fa que el Navarcles (2n) els passi a davant, per diferència de gols, i que el Castellnou es posi tres punts per sobre, com a líder en solitari.

Els primers minuts van ser del Berga B. El filial berguedà va sortir més endollat i va aconseguir fer el 0 a 1 en un servei de córner per mitjà de Lluís Boixader. Al tram final del primer temps, l’Alt Berguedà va reaccionar i va fer l’empat a través d’un Gerard Puig molt oportunista. A la represa, el partit es va convertir en una anada i tornada, sense massa control per part de ningú i amb una allau de pilotades en llarg. Al final del partit, l’Alt Berguedà va tenir més la pilota i el Berga B va aconseguir trenar algun contracop amb perill, però ni uns ni altres van ser capaços de moure l’1 a 1. Més info

Amb l’empat, tots dos equips encadenen dues jornades sense guanyar. L’Alt Berguedà venia de perdre al camp de l’Avià B i el filial del Berga, a casa contra l’Olvan. Tot i sumar un punt dels últims sis en joc, tots dos equips segueixen a la part alta de la classificació. De fet, el Berga B segueix depenent d’ell mateix per tornar a ser líder ja que té un partit endarrerit, al camp del Valls, que es jugarà el 6 de desembre. Ara mateix, l’Alt Berguedà és tercer, amb 19 punts, i el Berga B, quart, amb els mateixos punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Berga rep el Casserres a casa i l’Alt Berguedà juga al camp de la Balconada B. Els casserrencs arriben a la capital en un bon moment, després de guanyar el Sant Salvador fa dues setmanes i aconseguir un valuós empat contra l’Avià B aquest cap de setmana. La Balconada B, en canvi, ve d’encaixar dues derrotes doloroses: a casa contra el Valls (1-2) i al camp de l’Olvan (4-1). +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Berga Berga B Futbol Guardiola de Berguedà Quarta Catalana set11

Comentaris