Casserres CF

El Casserres goleja i agafa distància respecte els equips de baix (5-1)

El Casserres goleja i agafa distància respecte els equips de baix (5-1)
Marc Pi i Sergi Serra en un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Victòria còmoda del Casserres, a casa, contra el Navàs B. Els casserrencs van dominar pràcticament tot el partit i van esvair els dubtes inicials, després del 0 a 1 que el Navàs va marcar en els primers minuts. L’equip d’Oriol Trasserra va capgirar el marcador amb tres gols abans del descans i va sentenciar el partit amb dos gols més a la represa. Al final, un 5 a 1 que podia haver estat encara més ampli si els locals haguessin estat més efectius en els metres finals.

La primera meitat va començar amb sorpresa. El Navàs va fer el 0 a 1 ben aviat i els dubtes van contagiar la parròquia local. Tot i això, la reacció local va ser imminent, amb un gol de Quim Escalé abans del minut 10. El canvi d’ambient no acabaria aquí: en menys d’un quart d’hora, el Casserres va fer dos gols més aprofitant dos errors del porter visitant.

A la represa, els casserrencs van jugar molt còmodes davant una defensa navassenca molt avançada que concedia moltes ocasions de gol. En aquest escenari els locals van fer dos gols més per culminar una ‘maneta’ que els acosta a la part alta de la classificació. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres és 9è, amb 18 punts, i agafa distància respecte els equips de la part baixa. De fet, mirant la classificació, el Casserres és l’equip que marca el tall entre els aspirants a lluitar per ser a la part alta i els equips que semblen condemnats a ser a baix. El Sant Pau és l’equip que ve darrere, però ja és a 6 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

El darrer partit del 2018 del Casserres serà aquesta setmana vinent al camp de l’Avinyó, en un partit que pot servir per consolidar l’equip en el grup de perseguidors de Castellnou, Navarcles i Berga B. +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol Quarta Catalana set16

Comentaris