Montmajor FC

El Montmajor segueix somiant amb una patida victòria a Sant Llorenç (2-3)

El Montmajor segueix somiant amb una patida victòria a Sant Llorenç (2-3)

Patint però guanyant. El Montmajor ha sumat aquest cap de setmana una nova victòria -la cinquena de la temporada- al complicat camp del Sant Llorenç de Morunys. Els de Jordi Casas van fer una mala primera part que els va complicar més del compte el partit. Per sort, a la represa l’equip va reaccionar, es va posar per davant i va conservar l’avantatge fins al xiulet final.

Sergi Sala va avançar els del Baix Berguedà en els primers compassos de partit amb un bon xut creuat. La reacció local va ser immediata, que va restablir la igualada en escassos segons. En el tram final de la primera part, un error defensiu va servir en safata el 2 a 1 als locals i Sergi Cases ho va aprofitar. Però quan tot indicava que s’arribaria al descans amb avantatge local, un magnífic cop de cap d’Arnau Gelinne a la sortida d’un córner va suposar l’empat a 2.

A la represa, el Montmajor va ser un altre. L’equip va treure’s la son de les orelles i va anar a pel partit. De fet, el 3 a 2 no va tardar massa en arribar: altra vegada Sala va culminar una bona jugada col·lectiva, definint bé davant el porter local. En el que quedava de partit, el Montmajor va gaudir d’alguna ocasió per ampliar l’avantatge i el Sant Llorenç es va dedicar a llançar -sense èxit- pilotes a l’olla i a l’esquena dels laterals. La solidesa defensiva, que va faltar en alguns trams de la primera part en el bàndol montmajonenc, va imperar a la represa i va ser la clau de la victòria en territori piteu. Més info

Amb aquests tres punts, els de Jordi Casas es mantenen a la cinquena posició, però retallen distàncies amb el líder, que ara és el Castellnou i és a només 4 punts. Malgrat tot, el filial del Berga, que és tercer, té un partit aplaçat i podria recuperar el liderat si guanya. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve, derbi comarcal a Montmajor: els locals reben la visita del Sant Salvador de Cercs, que encadena quatre partits sense guanyar i és 12è, amb 8 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana set10

Comentaris