Handbol

L’Handbol Berga no abaixa la guàrdia (18-40)

L’Handbol Berga no abaixa la guàrdia (18-40)
Joan Serarols tira a porteria, en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

Sembla que l’Handbol Berga ha après dels errors del passat. L’equip sortirà a guanyar de totes totes els partits d’aquesta campanya, i aquest cap de setmana ho ha demostrat passant per sobre del Guissona, un rival de la part baixa, per 18 gols a 40. Cert és, però, que l’acta arbitral consta – per error – que el resultat final fou de 17 a 38.

L’inici va servir per espantar a l’equip. En els primers minuts no va aconseguir desempallegar-se d’un rival clarament inferior, a causa de desajustos defensius i amb els locals fent mal a través del doble pivot. El Guissona es va mantenir en el partit durant 10 minuts, fins a l’empat a 8, però a partir d’aleshores el Berga va despertar i va millorar la basculació de la defensa, amb millors ajudes i saltant als bloquejos, arribant així al descans 12 a 18. A la segona meitat el partit va tenir menys història, i els berguedans es van nodrir especialment de la bona defensa i els contracops per a augmentar la distància fins al 18 a 40.

Les 6 victòries donen 12 punts a un Handbol Berga que segueix com a líder amb solidesa, per bé que Martorell i Salou li trepitgen els talons a tan sols una victòria. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament, el conjunt tindrà una prova de foc la setmana vinent que pot servir per posar terra entremig, enfrontant-se al Salou, que és tercer, amb 10 punts+ PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set11

Comentaris