General

Cinc clubs esportius de Berga estrenyen vincles amb una gran quina al pavelló vell

Cinc clubs esportius de Berga estrenyen vincles amb una gran quina al pavelló vell

Aquest Nadal, Berga tindrà quina. L’organitzen cinc clubs esportius de la ciutat: el Club Esportiu Berga, l’Handbol Berga, el Bàsquet Berga, els Mountain Runners i la secció de vòlei del Club Esquí Berguedà. Serà el 22 de desembre al pavelló vell, a partir de les 10 del vespre.

Serà una nit d’animació i gresca on, a banda de rifes disteses, hi haurà música a càrrec de DJ TMalé. Amb tot, l’organització segueix buscant col·laboracions per farcir d’al·licients cada joc. A aquestes alçades, ja té recollides més de 150 aportacions de comerços, negocis i associacions, des de lots fins a dinars, sopars i vals de descompte. A banda, el premi gran de la nit serà un gran viatge pagat.

Els cartrons per participar a la quina berguedana valen 20 euros i ja es poden adquirir a Món Molins, a la Cansaladeria i Xarcuteria Rosell, al local dels Mountain Runners, a Assegurances Bilbao i al camp de futbol.

Fonts de l’organització han confirmat a l’Entre Rivals que el naixement de la quina de Berga no té res a veure amb l’adéu de la tradicional quina d’Avià, que enguany no se celebrarà. Els clubs fa mesos que barrinen la idea de fer una quina a la ciutat, però no s’ha anunciat fins aquest novembre.

Enguany la quina de Berga se suma al calendari que completen la de Gironella (organitzada per l’Atlètic Gironella aquesta cap de setmana passat) i la del pavelló de Bagà (que organitza el CCR Alt Berguedà el 29 de desembre). A banda, aquest proper cap de setmana el Montmajor FC organitza el ‘Quinto’ a la sala del club esportiu.

Bàsquet Berga CE Berga CEB Vòlei Berga handbol berga Mountain Runners pavelló de Berga Quina Berguedana quina de Nadal

Comentaris