Handbol

L’Handbol Berga pateix més del compte però es manté invicte (22-24)

L’Handbol Berga pateix més del compte però es manté invicte (22-24)
L'Handbol Berga finalitza una jugada. PEMI SERAROS

Ningú esperava que l’Handbol Berga hagués de patir i treballar fins als darrers segon per emportar-se la victòria a la pista d’un rival de la part baixa com és el Ripollet. Els verd i vermells es van encomanar del ritme dels locals i, tot i anar per davant durant tot el partit, no van poder-lo sentenciar, i es van acabar imposant per un ajustat 22 a 24.

L’inici dels visitants va ser bo, executant bones defenses, tot i que amb errades al contracop. L’1 a 3 dels primers minuts inquietava a uns berguedans que s’anaven encomanant del ritme lent i de xoc que proposava el Ripollet, un rival veterà que sap portar els tempos dels partits, i que aconsegueix arribar al descans 8 a 10. Tot i això, el Berga manté la calma suficient per seguir dominant durant tot el duel, i agafar algunes rendes de fins a 5 gols, tot i el mal partit. El rival s’acosta en els darrers minuts i disposa d’un penal que hauria pogut situar un gol de diferència en les darreres possessions, però el Ripollet erra la pena màxima i els visitants aguanten el resultat com poden, fins a arribar al final amb el 22 a 24 que dóna els 2 punts, el que és el millor de partit.

Amb 15 punts, 7 victòries i 1 empat, l’Handbol Berga segueix com a líder de la categoria, 1 punt per sobre del Martorell B. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip espera seguir sumant a casa davant un rival que arriba amb una mala dinàmica, el Barberà B, que és vuitè amb 7 punts, però tan sols n’ha sumat 1 dels darrers 10 possibles. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set13

Comentaris