Casserres Femení B

El filial femení del FS Casserres mereix més a la pista del líder (2-0)

El filial femení del FS Casserres mereix més a la pista del líder (2-0)
Gemma Baraldés, en una acció d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Poc premi per al femení ‘B’ del FS Casserres a la pista del líder. Les casserrenques van fer un partit molt seriós i van plantar cara a un líder que fins al moment està intractable i ha guanyat tot el que ha jugat. L’Escola de Futbol Sala Jordi Torras es va avançar a la primera meitat amb un xut des de fora l’àrea, però el Casserres va tenir diverses ocasions per restablir la igualada abans del descans.

A la represa, les casserrenques es van dedicar a defensar i a sortir amb perill al contracop, i van estar a punt de treure’n rendiment. Amb tot, l’1 a 0 es va mantenir fins a les acaballes, quan les locals van trenar un ràpid contracop que va acabar amb el 2 a 0 que sentenciava el xoc. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres és 8è, amb 9 punts, mentre que l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras segueix líder en solitari: ha guanyat els 9 partits que ha diputat, marcant 43 gols i encaixant-ne únicament un. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, l’última abans de les festes de Nadal, l’equip del Berguedà rebrà la visita del Terra Negra, actual segon classificat, que només ha cedit un empat en el que portem de temporada. +PROPERA JORNADA

Casserres Femení FS Casserres futsal Futsal femení set16

Comentaris