Motor

El berguedà Lluís Gonfaus repeteix segona posició i té gairebé assegurat el subcampionat d’Espanya d’enduro

El berguedà Lluís Gonfaus repeteix segona posició i té gairebé assegurat el subcampionat d’Espanya d’enduro
Albert Fontova i Lluís Gonfaus, al podi d'Infiesto. CEDIDA

Nou podi per al berguedà Lluís Gonfaus al campionat d’Espanya d’enduro. Ha fet segon en les dues proves d’aquest cap de setmana a Infiesto, a Astúries, tal com ja va fer a Sitges i a Lalín (Navarra), en categoria júnior 125 cc. El líder, Albert Fontova, es manté intractable i compta les jornades per victòries. De fet, tots dos -Fontova i Gonfaus- encapçalen la general amb 125 i 110 punts, i ho fan amb molt de marge respecte al tercer classificat, que és Manuel Gómez i suma 78 punts.

Ara resten dues cites per disputar. La següent serà a la Torre d’Oristà, a Catalunya, el 25 i 26 de setembre; i la darrera serà a Antas, a Almeria, el 14 i el 15 de novembre. Si Fontova manté el nivell, Gonfaus ho tindrà difícil per esgarrapar-li punts de cara al campionat, però el que està virtualment sentenciat és que tots dos s’enduran el campionat i el subcampionat estatal.

Enduro Lluís Gonfaus

Comentaris