Motor

El berguedà Lluís Gonfaus torna a fer podi a la segona cita del campionat d’Espanya d’enduro

El berguedà Lluís Gonfaus torna a fer podi a la segona cita del campionat d’Espanya d’enduro
Lluís Gonfaus, al podi, a Lalín, aquest cap de setmana. CEDIDA

El berguedà Lluís Gonfaus ha repetit resultat en la segona jornada de competicions del campionat d’Espanya d’enduro. Si a l’abril ja va ser segon a la cita inaugural a Sitges, ara Gonfaus ha repetit posició al podi de la seva categoria a Lalín (Galícia), per darrere d’Albert Fontova, que també s’havia imposat a Sitges.

Gonfaus va ser molt regular durant tot el cap de setmana. A la prova de dissabte va ser el segon júnior, a poc més de mig minut de Fontova, però es va lesionar i encarava la jornada de diumenge amb molèsties físiques. Malgrat tot, Gonfaus va tornar a rendir i va repetir segon lloc.

La jornada de Lalín és la segona del campionat d’Espanya d’enduro. La següent serà a Irañeta, a Navarra el 13 de juny; la quarta serà a Infiesto, a Astúries, el 3 i 4 de juliol; la cinquena serà a la Torre d’Oristà, el 25 i el 26 de setembre; i la darrera serà a Antas, a Almeria, el 14 i el 15 de novembre. A Navarra, la següent cita, Gonfaus intentarà conservar la segona posició a la general, i qui sap si plantar cara al líder Albert Fontova.

Campionat d'Espanya Enduro Lalín Lluís Gonfaus

Comentaris