Muntanya

Els Mountain Runners, premiats als Guardons de l’Esport 2020 per la projecció internacional de l’equip de skimo

Els Mountain Runners, premiats als Guardons de l’Esport 2020 per la projecció internacional de l’equip de skimo
Els medallistes olímpics a Lausana: tres d'ells, dels Mountain Runners. COE

Els medallistes olímpics dels Mountain Runners del Berguedà donen una nova alegria al seu club. La Fundació Privada Catalana per a l’Esport premiarà aquest dijous al vespre els Mountain Runners per la projecció internacional de la darrera temporada, on Maria Costa, Ares Torra i Ot Ferrer van aconseguir cinc medalles als Jocs Olímpics de la Joventut a Lausana.

Amb aquest nou reconeixement, l’entitat vol seguir donant valor i apostant per la formació d’esquí de muntanya per a infants i joves. A dia, d’avui, l’escola disposa d’un equip de monitors especialitzats i també compta amb la col·laboració de guies de muntanya, tècnics d’esquí alpí o de fons. L’objectiu és “donar uns coneixements el més amplis possible i transmetre’ls els valors d’aquest esport d’hivern”, segons explica l’entitat en un comunicat. Ara mateix hi ha una trentena de nois i noies a l’Escola d’Esquí de Muntanya de l’entitat.

La d’aquest dijous és la quarta edició dels Guardons de l’Esport, organitzada per la Fundació Privada Catalana per a l’Esport. S’hi reconeixen aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport a l’esport, treballen per transformar positivament la realitat social del seu entorn més immediat. Hi ha cinc categories: educació i esport de lleure, foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport, igualtat d’oportunitats, patrocini i mecenatge, i esport català al món. Els Mountain Runners seran premiats en la darrera.

L’entrega de premis és aquest dijous a les 19.30h i es pot seguir en directe a través del web del certamen.

Esquí de muntanya guardó Mountain Runners del Berguedà skimo

Comentaris