Pàdel

El Pàdel Indoor Berguedà assoleix un nou ascens de categoria i tindrà dos equips a Primera a partir del novembre

El Pàdel Indoor Berguedà assoleix un nou ascens de categoria i tindrà dos equips a Primera a partir del novembre
L'equip 'B' del Pàdel Indoor Berguedà, instants després de certificar l'ascens de categoria. CEDIDA

Que el pàdel va a més fa temps que és innegable al Berguedà. Ara, a més, els resultats en competició ho avalen. Aquest cap de setmana l’equip ‘B’ del Pàdel Indoor Berguedà ha assolit l’ascens a Primera Categoria de l’interior de Barcelona.

Els berguedans han fet una temporada per emmarcar i ara mateix, amb tres jornades encara pendents per disputar, són matemàticament equip de Primera: sumen 41 punts, 12 més que el Pàdel Callús (2n) i 13 més que l’Esquaix Igualada (3r).

A Primera s’hi trobaran l’equip ‘A’ del club, que aquest cap de setmana ha fet un pas de gegant per assolir la permanència, guanyant els líders de la categoria. El primer equip és ara mateix sisè a Primera, amb 19 punts, 8 més que l’Indoor Pàdel Bages B, que ara mateix seria el primer dels dos equips que baixarien de categoria. El cuer és el Pàdel Infinit B, que, amb un sol punt, és virtualment equip de Segona.

Ara mateix totes les categories estan recuperant els partits que no van poder jugar abans de l’estiu per culpa de la pandèmia. Està previst que en les properes setmanes finalitzin les competicions i que, al novembre, comenci la nova temporada, amb dos equips del Pàdel Indoor a Primera.

Pàdel Indoor Berguedà

Comentaris