Orientació

La lliga berguedana d’orientació incorpora una prova nocturna

La lliga berguedana d’orientació incorpora una prova nocturna
Entrenament nocturn d'orientació. COB

La Lliga Berguedà-O, la competició d’orientació que cada any organitza el Club Orientació Berguedà, prepara novetats per aquest any. La principal és la incorporació d’una prova nocturna, que es farà a Casserres el 16 de maig.

En total, la lliga tindrà cinc curses populars i es disputaran en tres municipis del Berguedà, Prats de Lluçanès i Avinyó. La primera jornada serà a Olvan, el 26 d’abril. La segona serà a Casserres, en format nocturn, el 16 de maig. La tercera trepitjarà el Lluçanès: a Prats, el 21 de juny. La quarta es disputarà a Gironella, el 28 de juny. I la lliga es tancarà a Avinyó, al Bages, amb el rogaine del 13 de setembre.

Cada cursa serà de caràcter popular, amb circuits de diferents dificultats i distàncies. També hi haurà proves específiques per a nens i nenes. D’aquesta manera, el COB dissenya curses aptes per a tots els nivells, on “els més menuts i els corredors no iniciats poden gaudir i conèixer l’orientació, a la vegada que els corredors més experimentats també poden fer un bon entrenament”.

lliga berguedà 20 copia

cob orientació

Comentaris