Berga, Vòlei

Berga acollirà, per 21è any consecutiu, el Torneig de Vòlei Platja ‘Montse Colomé’

Berga acollirà, per 21è any consecutiu, el Torneig de Vòlei Platja ‘Montse Colomé’

L’últim cap de setmana de juliol, Berga es convertirà en una ciutat de platja. Es disputarà el ja tradicional Torneig Open Ciutat de Berga de Vòlei a la zona esportiva de la ciutat. A les jornades d’esport i competició s’hi sumarà música i servei de bar.

El Torneig tindrà lloc exactament els dies 26, 27 i 28 de juliol, i s’hi han inscrit 80 jugadors que provenen de tot Catalunya, però molt especialment de les comarques veïnes. A diferència d’edicions anteriors, només s’hi disputarà una modalitat.

El torneig l’organitza el Club Esquí Berguedà des de fa 9 anys. Anteriorment, l’organitzava l’antic Club Vòlei Berga.

Berga CEB Vòlei Berga esport Vòlei Platja

Comentaris