Atletisme

Xavi Tomasa vola a El Tast de la Mitja de Granollers (30:29) i polvoritza el rècord del Berguedà en 10km

Cap de setmana més que positiu per a Xavi Tomasa. L’atleta berguedà ha polvoritzat el rècord de la comarca en una prova de 10km amb una estratosfèrica marca a El Tast de la Mitja de Granollers: 30 minuts i 29 segons. El gran temps no li va servir per pujar al podi en una prova de gran nivell on el guanyador va clavar el cronòmetre als 29 minuts i Tomasa va haver de conformar-se amb la vuitena posició absoluta.

Diumenge Tomasa tenia la intenció de córrer la Cursa dels Bombers, però es va cancel·lar i va haver de buscar una alternativa: la Mitja Marató de Muntanya de Sant Llorenç Savall. Tomasa va brillar novament i va pujar a l’esglaó més alt del podi, després de 22 quilòmetres i mig de muntanya.

Ara Tomasa continuarà amb la preparació de la gran cita d’aquest final de 2019: la Marató de València que es disputarà l’1 de desembre.