Gimnàstica

La selecció catalana de gimnàstica, amb dues gironellenques, arrasa a l’internacional de Londres

La selecció catalana de gimnàstica, amb dues gironellenques, arrasa a l’internacional de Londres
La selecció catalana de gimnàstica, al Rushmoor Rose Bowl. FEDERACIÓ CATALANA DE GIMNÀSTICA

Catalunya triomfant. La selecció ha arrasat al Rushmoor Rose Bowl, el torneig internacional més antic de Londres, on s’ha consagrat com la millor selecció del moment i ha col·locat la gironellenca Lorena Medina en els primers esglaons del podi en totes les proves. L’equip català estava format per Medina, la també gironellenca Carla Font, la bagenca Andrea Carmona, Berta Pujades i Clàudia Villalba.

Dissabte el combinat català va aconseguir uns resultats estratosfèrics. Lorena Medina va ser primera individual i Clàudia Villalba va ocupar el tercer esglaó del podi. A més, Villalba va fer la millor nota de la competició: un 14 a poltre.

Diumenge es van disputar les finals per aparells. Clàudia Villalba va arrasar a poltre, mentre que Lorena Medina va ser tercera. En les altres tres modalitats (paral·leles, barra i terra), la campiona va ser Lorena Medina. L’altra gironellenca del combinat, Carla Font, es va haver de retirar per una lesió. Amb tot, en el còmput global, Catalunya va ser l’equip més regular i va alçar-se amb el primer lloc per equips.

El club Egiba, de Manresa, que es va endur l’edició del 2018, quan l’internacional encara estava obert als clubs, enguany hi ha aportat tres gimnastes: Carla Font, Andrea Carmona i la flamant campiona Lorena Medina. El club bagenc, doncs, confirma el seu moment dolç de forma i es consagra com una de les grans escoles de gimnàstica del país.

egiba-campiones

Carla Font Egiba Lorena Medina Rose Bowl Rushmoor Rose Bowl

Comentaris