Muntanya

La berguedana Laia Gonfaus guanya la Junior Trail de la Zegama Aizkorri

La berguedana Laia Gonfaus guanya la Junior Trail de la Zegama Aizkorri
Laia Gonfaus al calaix més alt del podi, amb la resta de membres. GOIERRI HITZA

Nova gran alegria per al Berguedà en curses de muntanya: La corredora Laia Gonfaus es va imposar ahir diumenge en la 7a edició de la Junior Trail de la prestigiosa Zegama-Aizkorri. La corredora de Gironella va guanyar la prova amb solvència, amb un temps de 57 minuts i 50 segons.

El podi el van completar Andrea Sinfreu (59:03) i Alba Mendiolagoitia (59:59). En la categoria masculina el més ràpid va ser Gontzal Murgoitio (45:52), seguit d’Albert Pérez (47:48) i Íker Diges (48:05).

Després del tercer lloc de Clàudia Sabata a la cursa vertical, Gonfaus va fer millor encara l’actuació berguedana en aquesta reputada cursa de Guipuzcoa, siguent la més ràpida en el recorregut de 10.400 metres, i amb 1.016 metres de desnivell. La vertical i la júnior són les dues proves paral·leles al gran plat fort de Zegama-Aizkorri, la marató en la qual van dominar tan Kilian Jornet com Eli Anne Overgsdal.

júnior laia gonfaus muntanya trail running Zegama zegama aizkorri

Comentaris