Gimnàstica

Carla Font i Lorena Medina, convocades amb Catalunya per revalidar títol al Rose Bowl d’Anglaterra

Carla Font i Lorena Medina, convocades amb Catalunya per revalidar títol al Rose Bowl d’Anglaterra
Carla Font, Andrea Carmona i Lorena Medina. EGIBA

L’any passat ja van guanyar amb l’Egiba i aquest any volen fer-ho amb la selecció catalana. Les gimnastes berguedanes Carla Font i Lorena Medina, de Gironella, han estat convocades per Catalunya per participar al Rose Bowl de Rushmoor (Londres), aquest cap de setmana vinent. La competició, la més antiga del Regne Unit i una de les més prestigioses del món, ha fet un canvi important aquest any: ja no hi participen els clubs, sinó que les gimnastes que Font i Medina s’hi trobaran han estat convocades per la selecció de cada país.

L’any passat l’Egiba va endur-se el títol gràcies a una espectacular remuntada en els aparells de terra, barra i salt. Ja aleshores Lorena Medina i Carla Font van formar part de l’equip campió, juntament amb Mar Palliso, Berta Franquesa i Laia Font. Totes juntes van aconseguir un total de 189,4 punts, cinc més que el Birmingham, que va ser segon just per davant del Bristol Hawks, que va tancar el podi.

Aquest any Medina i Font repeteixen, ara defensant els colors de la selecció catalana, i ho fan amb una altra representant de l’Egiba: la bagenca Andrea Carmona. Totes tres han superat unes proves exigents al CAR de Sant Cugat, juntament amb Berta Pujades i Clàudia Villalba, que completen l’equip.

Carla Font Egiba gimnàstica Lorena Medina Rose Bowl

Comentaris