Motor

Toyota confirma la parella Fernando Alonso – Marc Coma pel Dakar 2020

Toyota confirma la parella Fernando Alonso – Marc Coma pel Dakar 2020
Coma i Alonso, treballant junts. TOYOTA GAZOO

Ja és oficial: Marc Coma serà el copilot de Fernando Alonso al Dakar 2020. L’equip Toyota ha anunciat aquest dijous al matí l’equip amb el qual vol arrasar a l’Aràbia Saudita del 5 al 17 de gener. El debut d’Alonso al Dakar era un secret a veus, després que, a mitjans d’agost, la televisió pública francesa avancés les intencions de l’asturià de participar en la cita formant equip amb Coma.

Aquest dijous, però, Toyota ha muntat una presentació d’alçada a Port Aventura, a Salou. Alonso i Coma compartiran equip amb tres parelles més: el sud-africà Giniel De Villiers i el català Àlex Haro, el catarí Nasser Al-Attiyah i el francès Matthieu Baumel, i l’holandès Bernhard Ten Brinke i el belga Tom Colsoul.

Des del març, Alonso i Coma s’han posat a prova com a parella a les dunes. Primer, van participar a la carrera Lichtenburg 400 de Sud-Àfrica; i finalment, han estat al Rally del Marroc. Entremig, Alonso ha millorat la seva adaptació a les dunes amb proves al costat de Giniel De Villiers, a Namíbia, i de Nasser Al-Attiyah, al Qatar.

Dakar Fernando Alonso Marc Coma Toyota

Comentaris