Motor

El gironellenc Grau Franch es proclama campió de Catalunya de trial aleví

El gironellenc Grau Franch es proclama campió de Catalunya de trial aleví
Podi de la darrera prova del campionat, amb Grau Franch a l'esglaó més alt. CEDIDA

No hi ha hagut sorpreses a l’Anoia. El gironellenc Grau Franch ha fet bons els pronòstics i ha aconseguit el títol de campió de Catalunya del Trial de Nens 2019, en categoria aleví. Franch ha fet una cursa molt còmoda i s’ha imposat amb autoritat a la resta de participants per certificar el campionat.

El cap de setmana a l’Anoia també ha servit per confirmar el campionat de Martí Escofet en categoria en categoria Base. Escofet no ha pogut participar a la prova, i això ha donat ales a Àngel Llopis, que podria haver-li pispat el campionat si hagués guanyat la prova. Al final, però, el guanyador ha estat Alex Mediñà per un ajustat 33 a 36 respecte Llopis. Escofet és el nou campió.

En la seva categoria, Grau Franch ha posat el peu a terra 7 vegades, un registre molt per sobre del de la resta de participants. La segona posició ha estat Pau Giralt, amb 20; i la tercera, Ivette Surós, amb 26, completant el podi.

La cursa a Igualada s’ha desenvolupat amb total normalitat, però la pluja hi ha fet acte de presència des de primera hora del matí. Ara bé, durant la prova, el temps ha aguantat tapat i només ha provocat algun problema en l’entrega de premis, quan ha tornat a diluviar.

WhatsApp Image 2019-10-21 at 12.11.41

Campió de Catalunya Grau Franch trial de nens

Comentaris