Natació

Àneu Ferrer es penja set medalles als campionats de Catalunya júnior de natació

Àneu Ferrer es penja set medalles als campionats de Catalunya júnior de natació

7 de 9 per a Àneu Ferrer als campionats de Catalunya júnior de natació. La berguedana del Club Natació VIC-ETB va aconseguir set medalles de les 9 proves en que participava als campionats, que es van disputar a Mataró aquest cap de setmana passat.

Ferrer va aconseguir 2 ors amb l’equip de relleus del C.N. Vic-ETB en els 4×100 lliures i els 4×100 estils. A l’equip vigatà només se li va resistir l’or en el 4×200 lliures, on van fer plata.

A nivell individual, Àneu Ferrer va pujar al segon esglaó del podi en els 100 metres papallona, els 200m papallona i els 100m esquena, sempre per darrera d’una a les gran promeses de la natació estatal, la lleidatana Paula Juste, nedadora que ja ha estat convocada per la selecció espanyola per participar en diferents campionats internacionals. Finalment va aconseguir el bronze en els 200m esquena, una 4a posició en 50m esquena i una 6a plaça en 50m papallona.

Actualment la nedadora berguedana està preparant els campionats d’Espanya Junior que se celebraran a principis d’agost a Terrassa. A més, gràcies a la seva progressió, l’Àneu ha aconseguit una beca del Consell Català de l’Esport per formar part de l’equip d’esportistes interns del CAR de St. Cugat (Centre d’Alt Rendiment Esportiu), fet que li permetrà evolucionar per assolir el seu màxim nivell esportiu.

WhatsApp Image 2019-07-18 at 17.58.17

Àneu Ferrer Natació

Comentaris