Casserres Masculí

Comiat sota mínims que acaba amb derrota clara a la pista del campió (8-0)

Comiat sota mínims que acaba amb derrota clara a la pista del campió (8-0)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Derrota contundent del PC Imagine Casserres en el darrer partit de la temporada. Els casserrencs han caigut a la pista del Nou Escorial, que s’ha proclamat campió de lliga contra tot pronòstic, pispant la primera plaça a l’Olesa en la darrera jornada. Els locals afrontaven la visita del Casserres com un partit vital per confirmar l’ascens de categoria. Per això, el Casserres es va trobar un pavelló ple de gom a gom per portar l’equip cap a l’ascens. Necessitaven un punt per ser segons. El que no imaginaven és que els tres punts els donarien directament la primera plaça.

El Casserres, en canvi, es va presentar a la darrera jornada amb només cinc efectius, entre els quals, dos porters. En aquest escenari, el porter Valls va haver de jugar tot el partit de jugador. L’estratègia va ser tancar-se a darrere i esperar contracops per fer mal al rival. A la primera part, el Casserres en va tenir alguna però no va poder mantenir la porteria a 0 i es va arribar al descans amb 3 a 0. A la represa, els del Berguedà van intentar aguantar l’envestida però van acabar pagant el desgast físic i el partit va acabar 8 a 0.

Amb aquest marcador, el Nou Escorial es proclama campió de lliga amb 54 punts, dos més que l’Olesa, que acaba segon, però també puja de categoria. El Casserres acaba 8è, després de salvar-se fa setmanes. Els casserrencs han acabat a 3 punts del Rosario Central, que és l’equip que finalment baixa de categoria després d’un mal final de temporada. La classificació sencera, AQUÍ.

Casserres DH futsal set37

Comentaris