Casserres Masculí

Un Casserres sota mínims naufraga a la pista del segon (4-0)

Un Casserres sota mínims naufraga a la pista del segon (4-0)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Derrota del PC Imagine Casserres a la pista del segon classificat. Els casserrencs van afrontar el partit sota mínims, amb les baixes per lesió de Marc Vilà i Sergio Flores i la d’Isaac Cabana per problemes d’última hora. En aquest escenari, el partit es preveia encara més complicat del que inicialment ja era.

El líder, l’Olesa, va imprimir un ritme molt alt des del primer moment i això va fer que a l’equador de la primera meitat el Casserres ja perdés 3 a 0. Malgrat tot, l’equip no va abaixar la guàrdia i va començar a igualar el joc.

A la represa, els casserrencs van sortir molt millor i van gaudir de nombroses ocasions per retallar distàncies. L’encert del porter local ho va impedir i a mitja segona part una pèrdua visitant va acabar amb el definitiu 4 a 0. Més info

Amb aquest resultat, l’Olesa segueix trepitjant els talons al Bosco Rocafort, que es manté líder. Els olesans sumen 26 punts, un menys que el Bosco. Per la seva banda, el Casserres perd una posició: és 7è, amb 19 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, partit d’alt nivell a la Llangotera. El Casserres rep la visita de l’Escorial, que és quart i suma 22 punts -3 més que l’equip del Berguedà-. +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol sala set20

Comentaris