Futbol, CE Puig-reig

Empat per orgull (2-2)

Empat per orgull (2-2)
El Puig-reig celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

No s’hi jugaven res, però el Puig-reig vol acabar la lliga de la millor manera i ho va demostrar rascant un empat a 2 al camp del Súria. Els berguedans van aconseguir una bona actuació en el penúltim partit de la temporada, en un camp complicat.

Els visitants van tenir dificultats per entrar al matx. El Súria va dominar des del principi i de seguida va poder anotar, a través d’Álvaro Campos (3′). Els verd i vermells van aguantar l’embranzida i progressivament van entrar al partit, mentre el rival va anar abaixant l’alt ritme, fins que van aconseguir la diana d’Esteve Montardit (37′) que igualava el partit. Al tram final, l’equip encara va aconseguir una pilota al pal, just en el moment que els visitants van protestar un penal del porter, que l’àrbitre no va assenyalar.

A la represa els dos equips van intentar dominar, però va ser el Súria qui es va avançar aviat, a través d’un clar penal transformat per Campos (50′). Però el Puig-reig no abaixa la guàrdia en cap moment, va seguir pressionant i anant a buscar el partit, fins que va trobar la recompensa al tram final: una jugada per banda de Miki que va finalitzar el mateix davanter rematant al segon pal per situar el definitiu empat a 2 (85′).

Amb 42 punts, els berguedans se situen a la desena posició. La classificació sencera, AQUÍ.

A la darrera jornada de la competició, els verd i vermells rebran a la Pirinaica, que amb 64 punts es troba a la quarta plaça de la classificació. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set36 Tercera Catalana

Comentaris