Handbol

L’Handbol Berga assoleix l’ascens matemàtic (22-30)

L’Handbol Berga assoleix l’ascens matemàtic (22-30)
L'equip celebra l'ascens. HANDBOL BERGA

L’Handbol Berga és equip de tercera catalana. Finalment, l’equip ha aconseguit l’ascens matemàtic aquest cap de setmana, derrotant al Barberà B per 22 gols a 30. D’aquesta manera, el líder del grup jugarà sense pressió per intentar acabar al capdamunt de la taula, a falta de 4 jornades pel final de la fase regular.

En el partit del cap de setmana, l’equip va començar amb una molt bona defensa, però amb moltes dificultats per fer mal ofensivament a la 5-1 que presentava el rival. Tot i aprofitar els contracops, en moltes ocasions el Berga perdia pilotes, i també cometia errades en l’atac més lent. D’aquesta manera, tot i que el partit no estava en perill, s’arribava al descans amb els locals un punt per sobre. Però a la segona meitat l’equip va despertar i sentenciar el partit. Els berguedans van saber jugar els tempos del duel, amb contracops ben organitzats i bons atacs en estàtic,. D’aquesta manera, el Berga va anar obrint una escletxa fins al 22 a 30 definitiu.

Ara, quan falten 4 jornades pel final de la fase regular, els berguedans sumen 40 punts, 2 més que el Salou, que és segon. La classificació sencera, AQUÍ.

Els verd i vermells preparen ara la visita del Sant Andreu, que amb 25 punts és el sisè classificat. + PROPERA JORNADA.

 

Berga Handbol handbol berga set30

Comentaris