CE Olvan

Repartiment de punts entre Olvan i Avinyó en un partit de tràmit (0-0)

Repartiment de punts entre Olvan i Avinyó en un partit de tràmit (0-0)
Roger Carreras, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Olvan i l’Avinyó empaten a 0 en un partit força ensopit. Tots dos equips afrontaven el partit sense massa res en joc. Els del Berguedà són setens, havent de descansar encara i amb l’Avià B a cinc punts. L’Avinyó és just darrere, vuitè, amb quatre punts menys que l’Olvan.

Aquest escenari va propiciar un partit avorrit, sense massa ocasions i amb un Olvan que, novament, tornava a afrontar un compromís sense porter. L’enfrontament va ser orfe de grans ocasions. Només una destacada per barba: un pal de l’Avinyó i un u contra u que Gerard Adelantado va fallar per l’Olvan. Al final, justícia: 0 a 0, cap gol i repartiment de punts. Més info

Amb aquest resultat, tot queda igual. L’Olvan és setè i difícilment atraparà l’equip que té davant, l’Avià B. L’Avinyó també conserva la vuitena plaça, però hauria de fer un final de temporada sorprenent si vol atrapar l’Olvan. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, la lliga s’atura. Tornarà després de Setmana Santa amb un Sant Pau-Olvan i un Avinyó-Alt Berguedà. +PROPERA JORNADA

Avinyó Futbol Olvan Quarta Catalana set32

Comentaris