UE Avià

L’Avià domina, perdona però guanya (1-2)

L’Avià domina, perdona però guanya (1-2)

Nova victòria del primer equip de l’Avià, la sisena consecutiva. L’equip de Joan Flores s’ha endut els tres punts del camp del Castellbell i el Vilar, un recent ascendit a qui li està costant aquest inici de temporada. Els avianesos van dominar bona part del partit i, de fet, van jugar amb superioritat numèrica des de poc abans del descans, però van desaprofitar nombroses ocasions i van acabar suant de valent per sumar els tres punts.

Eudald Tubau va avançar els del Berguedà a les acaballes de la primera meitat, poc després que el Castellbell es quedés amb 10 jugadors per la doble targeta groga a Carlos Carrasco. A la represa, els locals van aguantar el resultat durant uns minuts i, malgrat la inferioritat, van empatar al quart d’hora de joc. A partir d’aquí, l’Avià va gaudir de diverses ocasions per tornar-se a avançar però no va ser fins al minut 84, quan Diego Vázquez va fer el definitiu 1 a 2. Més info

Amb aquest triomf, l’Avià segueix enganxat als equips de davant. Els de Flores són quarts, amb 18 punts, a només un de Gironella i Sant Pere Nord i a quatre del líder, el Calaf. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, jornada de derbi. L’Avià té una prova de foc per mantenir la ratxa de victòries. Rep la visita de l’Atlètic Gironella, que és segon i no perd des de la primera jornada de lliga. El partit és dissabte, a les 4 de la tarda, just després de la presentació dels diferents equips de la Unió Esportiva Avià. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit (CEDIDES UE AVIÀ)

WhatsApp Image 2018-10-22 at 16.51.37

WhatsApp Image 2018-10-22 at 16.51.07

Avià Castellbell i el Vilar Futbol set8 Tercera Catalana

Comentaris