UE Avià

L’Avià guanya l’intercanvi de cops al camp de la Balconada (3-4)

L’Avià guanya l’intercanvi de cops al camp de la Balconada (3-4)
David Pintó va ser clau al camp de la Balconada, amb dos gols. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Tres punts vitals per a la Unió Esportiva Avià, que reprèn el camí de la victòria després d’un mal final d’any 2018 i un inici de 2019 turbulent. Els avianesos es van imposar dissabte a la Balconada a domicili en un partit boig on es van veure fins a 7 gols (3-4). Al final, el conjunt del Berguedà va fer bons els pronòstics i va endur-se els tres punts.

El partit va començar amb la Balconada intimidant. Al minut 5 l’equip local va enviar la pilota al pal en una falta directa que va deixar amb l’ai al cor a la parròquia avianesa. Era un avís. Al minut 9, Cristian Indalecio va avançar els manresans. A la mitja hora de joc, Gerard Rodríguez va empatar per l’Avià i, cinc minuts més tard, David Pintó va capgirar el marcador amb un gran gol de falta directa. Amb l’1 a 2 es va arribar al descans.

La represa també va ser d’allò més animada. Al minut 50 la Balconada va fer l’empat, però just després David Pintó va culminar el seu doblet particular per tornar a avançar els homes de Joan Flores. Amb tot, al minut 70, l’equip local es va trobar amb un penal molt dubtós que Indalecio va transformar per fer el 3 a 3. Però la resposta avianesa va ser immediata i a falta d’un quart d’hora pel final Eloi Soler va fer el 3 a 4 definitiu. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià segueix a la tercera posició, amb 37 punts, i retalla dos punts als dos equips que té per sobre: Calaf i Gironella. Amb tot, tots dos equips tenen un marge important de punts respecte els avianesos: el Calaf és a 11 i el Gironella, a 5. Per sota, el Cardona ha perdut i ja és a 4 de l’Avià. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquest proper cap de setmana, duel important a la part alta de la classificació. L’Avià rep la visita del Cardona, un equip que a la primera volta va ser capaç d’endossar un 7 a 2 als avianesos. Ara mateix els cardonins són quarts, just per sota de l’Avià, i encadenen dues derrotes consecutives. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol set20 Tercera Catalana

Comentaris