Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení segueix sense sumar (42-52)

El Bàsquet Berga femení segueix sense sumar (42-52)
Una imatge del Bàsquet Berga femení d'aquesta temporada. BÀSQUET BERGA

Quatre partits i cap victòria per a l’equip femení del Bàsquet Berga. El conjunt ha tornat a caure aquest cap de setmana, en la visita del Viladecavalls, per 42 a 52.

Després d’un primer quart de tempteig, 9 a 11, les visitants van anar obrint escletxa al llarg del segon, arribant al descans 17 a 25. Les berguedanes no es van rendir i van remuntar, posant el 30 a 33 al final del tercer parcial i situant-se per davant a l’inici del darrer. En la segona meitat del quart quart, però, van encaixar un parcial de 2 a 10 que va servir al Viladecavalls emportar-se el partit per 42 a 52.

Les 4 derrotes deixen a les berguedanes a l’onzena plaça. La jornada vinent visitaran l’Esparreguera, que és colíder de la categoria, segon amb 4 victòries i 0 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga set8

Comentaris