Futbol, UE Avià B

L’Avià B goleja sense oposició (5-0)

L’Avià B goleja sense oposició (5-0)
L'Avià B celebrant un gol, en un partit d'aquesta campanya. ALEIX CAMPRUBÍ

Ja tocava un partit plàcid per al filial de l’Avià. Després de diverses jornades irregulars (amb dues derrotes i un empat), l’equip s’ha retrobat amb la victòria amb una maneta al Sant Pau de Manresa, en un partit amb poca història.

Feia poc que la pilota rodava quan Eric Lozano va avançar als locals amb una rematada de córner (5′). Després de mitja hora de joc de domini absolut dels locals, Lozano va fer el segon amb un gran gol de falta (29′) i, just després, Jordi Argüelles va eixamplar la diferència després d’una jugada trenada amb tocs de primera, que va acabar amb un potent xut llunyà (31′). A la segona meitat l’Avià B es va dedicar a tenir la pilota i a no prendre riscos, amb un punt menys d’intensitat, especialment a través del quart gol, obra de Roger Vilalta en un córner (48′). Argüelles va completar el seu doblet, després de finalitzar una jugada que venia d’una recuperació en zona de perill (69′), completant una maneta necessària.

Els punts serveixen als avianesos per pujar fins a la setena posició, sumant-ne ara 28. La classificació sencera, AQUÍ.

Els blanc i blaus tindran una bona oportunitat de prolongar la ratxa en la visita, aquest proper cap de setmana, al camp del cuer, el Vals de Torroella, que tan sols ha sumat 7 punts+ PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana set24 UE Avià ue avià b

Comentaris