Puig-reig

El Puig-reig reacciona i esgarrapa un empat contra el Castellnou (2-2)

El Puig-reig reacciona i esgarrapa un empat contra el Castellnou (2-2)
Foto d'arxiu. LÍDIA LÓPEZ

Empat a 2 entre Futbol Sala Puig-reig i Castellnou. Els dos equips es van repartir els punts en un derbi intercomarcal que s’havia posat molt de cara per als bagencs però que es va igualar abans del descans. A la represa, tots dos equips van gaudir d’ocasions per decantar el marcador al seu favor però no van poder moure el 2 a 2 i es van haver de repartir els punts.

El Puig-reig va sortir un pèl desorientat i va deixar que el Castellnou portés el pes del partit. Fruït d’això, els locals es van avançar amb dos gols als minuts 8 i 13 de la primera meitat. Amb tot, a les acaballes del primer temps els del Berguedà van reaccionar i van empatar el partit amb dues dianes de Miquel Àngel Garcia, a falta d’un minut pel descans. A la represa no hi va haver gols, malgrat tots dos equips van desaprofitar nombroses ocasions per endur-se els tres punts. Més info

Amb aquest empat, el Puig-reig segueix a la part alta de la classificació i manté opcions de lluitar per l’ascens. Ara mateix els berguedans són quarts, amb 25 punts, i pugen dues posicions, ja que tant Matadepera com Navàs han perdut els seus partits. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent la lliga s’atura per Carnaval. La competició es reprèn el 10 de març, amb la visita del líder de la categoria, el Prats de Lluçanès, a la pista del Puig-reig. +PROPERA JORNADA

Castellnou FS Puig-reig Futbol sala set25

Comentaris