C AT Gironella

El Gironella punxa a Cardona i es torna a allunyar del líder (2-1)

El Gironella punxa a Cardona i es torna a allunyar del líder (2-1)

Bon partit, mal resultat. El Gironella ha perdut, sorprenentment, el segon partit aquesta temporada en un dels desplaçaments més complicats de la categoria: a Cardona. El conjunt de Xavi Díaz hi va fer un bon partit, però va sortir perjudicat d’un final de partit boig on s’ha passat del possible 1 a 2 al definitiu 2 a 1 en escassos segons. Els berguedans van tenir la possessió i el Cardona es va limitar a defensar i a sortir amb perill en jugades aïllades, i finalment el pla els va sortir rodó.

Els gironellencs es van avançar en el marcador a l’inici de la segona meitat amb un gol de Tóbal, que va aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea. Malgrat tot, el Cardona va empatar poc després en aprofitar un error del Gironella traient la pilota des de darrere. I ja a les acaballes, l’àrbitre va anul·lar un gol legal als del Berguedà que va deixar l’equip descol·locat. Pràcticament en la següent jugada, Rafel Pérez -autor de l’empat a 1- va clavar un golàs de falta directa per tot l’escaire de la porteria. Més info

Amb aquest resultat, els de Xavi Díaz s’allunyen del Calaf, que aquesta setmana ha guanyat el Matadepera i es torna a posar a quatre punts. A més, el Sant Pere Nord torna a igualar els gironellencs a punts però segueix tercer amb pitjor balanç golejador. L’Avià també s’acosta i és a punt. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada l’equip torna a casa. Rep la visita del Fruitosenc, que és 14è i només ha sumat 9 punts en el que portem de campanya. +PROPERA JORNADA

Cardona Futbol Gironella set11 Tercera Catalana

Comentaris