UE Avià

Un gol a l’últim minut condemna l’Avià (2-3)

Un gol a l’últim minut condemna l’Avià (2-3)
Pau Tomás, en primer pla, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Derrota sorprenent del primer equip de la Unió Esportiva Avià. Els del Berguedà han perdut per 2 a 3 a casa contra la Pirinaica en un partit que s’ha escapat en temps afegit. L’Avià va anar sempre a remolc en el marcador, però va arribar a les acaballes amb opcions per endur-se el partit. Tot i això, es va trobar un rival molt efectiu que va marcar en pràcticament els tres únics xuts que va fer entre els tres pals en tot el partit.

La Pirinaica es va avançar a la primera meitat, abans de la mitja hora de joc. Abans del descans, l’Avià va tenir una oportunitat d’or per empatar el partit, però ‘Vili’ va fallar un penal. A la represa, els locals van sortir millor i ‘Vili’ va empatar el partit abans del quart d’hora de joc. Poc després, Eudald Tubau va tenir la remuntada a les seves botes i es va quedar a ben poc d’aconseguir-ho.

I quan el 2 a 1 semblava qüestió de minuts, la Pirinaica va fer el segon i va condemnar l’Avià a tornar a remuntar. Els avianesos ho van intentar fins al final i a les acaballes ‘Vili’ novament va restablir l’empat. El 2 a 2 semblava definitiu, però el llibre encara tenia un capítol per explicar: en temps afegit, els bagencs van fer el 2 a 3 i van deixar la parròquia local glaçada, poc abans que l’àrbitre decretés el final del partit. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià es manté a la tercera posició, amb 47 punts, però veu com el Gironella s’escapa a 7, i amb un partit menys. Per darrere, l’Avià encara té un marge de 6 punts respecte el quart classificat, que és el Cardona. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana que ve, l’Avià visita el camp del Sant Pere Nord, un equip que va començar la temporada de manera aclaparadora, però que ha anat perdent força i només ha estat capaç de guanyar 2 dels últims 11 partits. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Pirinaica set25 Tercera Catalana

Comentaris