C AT Gironella

El Gironella segueix intractable a casa (3-0)

El Gironella segueix intractable a casa (3-0)
El Gironella celebra un gol, a Puig-reig. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

Cinquena victòria consecutiva de l’Atlètic Gironella. Els gironellencs s’han imposat al Matadepera B per 3 a 0 en un partit que han dominat de principi a fi. Al minut 10, Manel Uribe va avançar l’equip del Berguedà i, poc després, Riccardo Bertolio va fer el segon. El 2 a 0 es va mantenir fins al descans i, a l’inici de la represa, Tóbal va fer el definitiu 3 a 0. Els de Xavi Díaz es van quedar amb 10 jugadors a falta d’un quart d’hora pel final per l’expulsió d’Eric Santmartí, però els vallesans no van ser capaços d’acostar-se en el marcador. Més info

Amb aquest triomf, el Gironella segueix enganxat als líders de la categoria, que són el Sant Pere Nord i el Calaf, amb 16 punts dels 18 possibles. El Gironella, en canvi, és tercer, amb 15. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els gironellencs jugaran al camp del Viladecavalls, que és 9è amb 7 punts. Els vallesans, però, només han sumat un punt dels últims nou possibles. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Matadepera B set6 Tercera Catalana

Comentaris