Casserres CF, Montmajor FC

El Montmajor s’endú el derbi davant el Casserres i allarga la bona ratxa (2-0)

El Montmajor celebra un gol del partit. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova jornada en positiu per al Montmajor. L’equip de Jordi Casas encadena 9 jornades sense conèixer la derrota i aquest cap de setmana ha sumat els tres punts davant el Casserres en un clàssic de Quarta Catalana al Berguedà. Els montmajonencs van superar els casserrencs per 2 a 0 amb un gol a la primera meitat i un altre a la represa.

La solidesa defensiva va tornar a ser determinant per entendre el partit del Montmajor. Els locals han deixat la porteria a 0 en 5 dels últims 9 compromisos que han disputat i aquesta setmana ho han tornat a fer. El Casserres va tenir les seves opcions en un partit força igualat que es va decidir per petits detalls. En els primers minuts no hi van haver massa ocasions i el que més va destacar va ser la permissivitat arbitral. El Montmajor va tenir alguna ocasió a pilota aturada i el Casserres es va dedicar a llançar pilotes perilloses a l’esquena dels laterals. Inicialment les defenses es van imposar als atacs.

Però abans de la mitja hora de joc Jordi Cortizo va caçar un refús al límit de l’àrea gran i va engaltar un obús que va suposar l’1 a 0 per als locals i va desencallar un partit molt travat. Al cap de pocs minuts, Roger Soler va plantar-se sol davant el porter en l’ocasió més clara del Casserres en tot el partit. Pep Sabata va refusar la pilota en una bona acció de reflexos. L’1 a 0 va esperonar el Montmajor, que va disputar els millors minuts del partit abans del descans.

A la represa el Casserres va sortir millor. Al Montmajor li va costar entrar de nou al partit i va disputar els primers minuts de represa amb les línies molt separades. Els visitants semblaven més a prop del gol que els locals, tot i que tampoc trobaven camins clars per foradar la porteria de Sabata. Amb el pas dels minuts la situació es va tornar a anivellar. El Montmajor va tornar a ajuntar l’equip i va gaudir d’alguna ocasió a pilota aturada per fer el segon, fins i tot un gol anul·lat a Cortizo per fora de joc. En una d’aquestes accions, però, Toni Alberich va rematar des de l’interior de l’àrea petita i va aconseguir la seva setena diana aquesta temporada. Amb el 2 a 0, el ritme de partit va baixar i el Montmajor no va patir massa per conservar la renda en el marcador i endur-se els tres punts. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor segueix a la cinquena posició, amb 36 punts. El Casserres, en canvi, és 8è, amb 26. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, jornada de descans per a l’equip taronja, que s’havia d’enfrontar al ja retirat Vilomara. El Casserres, per la seva banda, té un compromís més que complicat: rep la visita del líder, el Navarcles, que ve de perdre a casa contra un Alt Berguedà en ratxa que sembla disposat a lluitar per l’ascens. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit, per Aleix Camprubí (@aleixcamprubi)