Futbol, UE Avià B

L’Avià B segueix sense arrencar (1-1)

L’Avià B segueix sense arrencar (1-1)
Jordi Argüelles, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Tres empats i dues derrotes és el balanç negatiu de l’Avià B, després de les primeres cinc jornades. L’equip blanc i blau segueix sense poder celebrar una victòria, i aquest cap de setmana no ha passat de l’empat a 1 al camp del Sant Pau de Manresa.

El gol matiner de Jordi Arguelles (7′) augurava una bona tarda, davant d’un rival assequible, però pocs minuts després el Sant Pau va tornar a posar la igualada al marcador, a través de Luis Octavio Sánchez (23′). La mala sort i la falta d’encert ja són un leitmotiv en els partits del filial avianès, que va perdonar diverses ocasions, algunes de clara, i va fer dos pals, que van impedir que el resultat es mogués.

L’empat fa baixar a l’equip fins a la catorzena posició de la taula, amb 3 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Però la setmana vinent l’equip tindrà una nova oportunitat, en aquesta ocasió a casa, contra el Valls de Torroella, un rival directe a hores d’ara, ja que és quinzè amb 2 punts. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana set7 UE Avià

Comentaris