Alt Berguedà, CE Olvan

L’Alt Berguedà s’emporta el derbi i es consolida a la part alta (3-0)

L’Alt Berguedà s’emporta el derbi i es consolida a la part alta (3-0)
Equip inicial de l'Alt Berguedà contra l'Olvan. CEDIDA

Per primera vegada des que l’entitat existeix, l’Alt Berguedà s’ha pogut treure l’espina i guanyar l’Olvan. Ho van fer amb un resultat de 3 gols a 0. El partit va començar amb un ritme alt, de derbi, on els dos equips van tenir alguna que altre ocasió per posar-se per davant. Al minut 16, per això, van ser els locals, gràcies a un bon gol de cap de José Antonio Clemente “El Capi”, que obria la llauna. Al cap de tres minuts, Oriol Cornelio aprofitava una errada de la defensa visitant per fer el 2 a 0, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

Els de Xavi Ribera van sortir a la segona part un pèl més tranquils, a causa del resultat a favor, mentre que l’Olvan va pujar línies. La bona defensa local -o el desencert de cara a porteria dels visitants- van mantenir el 2 a 0 en el marcador fins al minut 73, quan en un contracop Carles Ortiz “Carli” aprofitava l’ocasió per fer el 3 a 0. Al final del partit, els visitants seguien buscant fortuna, però no la van trobar i el partit es va acabar amb el resultat de 3 a 0. Més info

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà se situa tercer, amb 31 punts, i avança el Berga ‘B’, que aquesta setmana ha descansat i s’ha quedat amb 30 punts. L’Olvan, per la seva banda, és en una còmoda posició, 6è, amb 25 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana l’Alt Berguedà descansarà perquè s’hauria d’enfrontar al Vilomara, que es va retirar en el primer tram de competició. L’Olvan, en canvi, afronta un nou derbi, en aquest cas contra el Casserres, a casa. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Olvan Quarta Catalana set20

Comentaris