Futbol, Casserres CF

El Casserres resol sense problemes el partit pendent amb el Sant Llorenç (3-1)

El Casserres resol sense problemes el partit pendent amb el Sant Llorenç (3-1)
Jordi Santacreu lluita per una pilota. ALBERT CODINA SOLER

El Casserres es va espolsar la mandra d’haver de rebre al cuer un dijous d’inici de pont, per solucionar el seu duel ajornat contra el Sant Llorenç. L’equip local va tenir moltes ocasions a la primera meitat, mentre a la segona va buscar adormir el partit i, tot i fer excessives concessions, va acabar guanyant sense problemes per 3 gols a 1.

El Sant Llorenç va estar pràcticament tota la primera meitat amb 10 jugadors, primer perquè un d’ells va arribar uns quants minuts tard al partit i eren 11 justos i, d’altra banda, perquè el davanter de l’equip es va passar més de mitja hora intentant aturar una hemorràgia a la barbeta. El Casserres va aprofitar el panorama aviat, ja que als pocs segons de partit Lluis Rosell va posar l’avantatge inicial (2′), gràcies a una recuperació de pilota al Sant Llorenç just després de servir de centre i rematar a porteria. Als minuts següents, el conjunt local va perdonar incomptables ocasions de gol, però els visitants van donar la sorpresa igualant el partit a 1, amb una falta centrada pràcticament des del mig del camp, que després de diversos rebots va acabar amb una passada de la mort que va transformar Higo Alves (13′). Els casserrencs van seguir generant multitud d’ocasions fins a l’empat de Marc Pi, que va aprofitar un servei de córner (32′). A la segona meitat, un penal absurd del Sant Llorenç sobre Jordi Santacreu va acabar amb el partit, quan el mateix migcampista el va transformar (49′). L’equip va buscar tranquil·litzar i adormir l’enfrontament a través del control, però va sortir adormit i va fer concessions al rival, que aconseguia generar algunes ocasions a pilota aturada. Els visitants seguiren generant comptades oportunitats al llarg del partit, però el desencert i les aturades del porter local evitaren retornar l’emoció al partit.

La victòria deixa al Casserres a la novena posició de la taula amb 15 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip tindrà l’ocasió de tornar a sumar amb la visita del cap de setmana vinent del Navàs B, que amb 8 punts és el tretzè classificat. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set15

Comentaris