Handbol

De vacances sense conèixer la derrota (24-19)

De vacances sense conèixer la derrota (24-19)
Serarols xuta a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Tan sols un empat en 11 jornades fa que l’Handbol Berga sumi 21 punts de 22 possibles en finalitzar l’any. Aquest cap de setmana, tot i arribar al descans per darrere, els berguedans van acabar fent bona la seva superioritat contra el Gavà C, el cuer, a través de la tranquil·litat a la segona meitat, imposant-se per 24 a 19. D’aquesta manera l’equip acabarà l’any com a invicte aquesta temporada, amb 3 punts de marge a dos partits d’acabar la primera volta.

L’equip surt relativament relaxat i desconnectat, i es troba amb un Gavà amb moltes ganes que, tot i ser cuer amb 0 punts, arriba amb una trajectòria ascendent de joc. Els locals pateixen amb una defensa desajustada i especialment amb un mal atac, precipitat i ràpid, per la qual cosa el resultat del descans és de 8 a 10. A la represa, el conjunt no perd els nervis, es comença a tranquil·litzar – sobretot en la faceta ofensiva – i ja des de l’inici aplica millor el seu joc, la defensa funciona i aviat es posa per davant a base de contraatacs, tot i que tan sols per 1 gol. A partir del minuts 10 de la segona, però, trenquen el partit amb bones defenses i contracops encertats, i imposen la seva superioritat física, tècnica i tàctica.

Els berguedans acabaran l’any com a líders, amb 21 punts, a 3 del Martorell B i el Salou, segon i tercer. La classificació sencera, AQUÍ.

Els verd i vermells no tornaran a vestir de curt fins a la setmana del 20 de gener, en el que serà el penúltim partit de la primera volta, en la visita a La Salle Montcada C, vuitè classificat amb 11 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set16

Comentaris