Casserres Masculí

Amb les ales tallades (4-7)

Amb les ales tallades (4-7)
Franc Serra es lamenta d'una ocasió, en un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Primera derrota de la temporada del PC Imagine Casserres a La Llangotera. L’equip casserrenc rebia un dels rivals més forts de la categoria, el Bosco Rocafort, i es va vestir de gala per fer-ho. El pavelló va gaudir d’una jornada impressionant, amb diverses activitats solidàries dedicades a la Marató i una cita històrica: l’estrena de l’himne oficial de totes les entitats esportives del poble. En l’apartat purament esportiu, però, el resultat no va acompanyar i el PC Imagine va caure per 4 a 7.

El Bosco Rocafort va fer un partit molt seriós i va ser capaç de posar l’1 a 4 al marcador abans del quart d’hora de joc. L’inici aclaparador dels visitants feia entreveure una tarda negra pels locals, però l’equip no es va rendir en cap moment i va buscar la remuntada fins al final. Tot i això, un arbitratge força fluix i l’encert tàctic del rival van tallar les ales als casserrencs, que es van quedar amb un jugador menys en dues ocasions just després de retallar distàncies en el marcador i el Bosco ho va aprofitar per tornar a ampliar avantatge. Sergio Flores va fer dues dianes; Franc Serra, una; i Marc Vila, una altra. Més info

Amb aquest resultat, el Bosco Rocafort és el nou líder de la categoria, amb 20 punts. L’Olesa ha perdut al camp del Monistrol i cau fins la tercera posició. El Casserres també perd posicions i és sisè, però és a només 4 punts del nou líder. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els casserrencs visiten la pista del Sant Joan Despí, actual setè classificat amb 14 punts (dos menys que els del Berguedà). Serà el darrer partit de l’any i la competició s’aturarà fins després de Reis. +PROPERA JORNADA

FS Casserres Futbol sala set16

Comentaris