Esquí

Triple victòria d’Aura Coronado, que continua líder incontestable de la Copa d’Espanya d’esquí alpí

Triple victòria d’Aura Coronado, que continua líder incontestable de la Copa d’Espanya d’esquí alpí
Aura Coronado a la Copa d'Espanya d'esquí alpí. PHOTOSET

Sense sorpreses a Espot, al Pallars Sobirà. La berguedana Aura Coronado ha guanyat amb autoritat les tres proves que ha disputat i continua líder incontestable de la Copa d’Espanya d’esquí alpí.

Durant tot el cap de setmana passat, a Espot s’hi va disputar la segona fase d’aquesta Copa d’Espanya. Coronado ja es va adjudicar amb solvència la primera fase del campionat i, a Espot, va tornar a pujar a l’esglaó més alt del podi en les dues proves de Gegant GS i la d’Eslàlom SL.

Amb aquests resultats, la castellanesa manté el dorsal groc de líder i la també encapçala la classificació per punts RFEDI. Tot plegat quan només queda la darrera fase de la copa estatal per disputar, a l’estació d’Astun, a Jaca (Aragó). Coronado també lidera la Lliga Catalana, que es reprendre el 13 i 14 de febrer a La Molina.

Aura Coronado Copa d'Espanya esqui alpi

Comentaris