Atletisme

L’absolut del JAB, medalla de bronze al campionat de Catalunya de relleus mixtes

L’absolut del JAB, medalla de bronze al campionat de Catalunya de relleus mixtes

Actuació brillant del JAB de Berga al campionat de Catalunya de relleus mixtes que s’ha disputat aquest cap de setmana a Mollerussa. L’equip absolut de l’entitat, format per Pol Raich, Vanesa Chirveches, Marta Palau i Víctor Aguilera, ha pujat a tercer esglaó del podi, amb un temps total de 26 minuts i 17 segons. El JAB ha completat un podi protagonitzat íntegrament per la Catalunya central, amb l’Avinent Manresa al calaix més alt i el CA Vic, al segon esglaó.

No ha estat l’única medalla per al club berguedà. L’equip sub-14, format per Queralt Bartoló, Oriol Cunill, Aina Roca i Roc Bartoló, també han pujat al tercer esglaó del podi en la seva categoria. El sub-18 (Julia Vilardaga, Jordi Cunill, Mar Espel, Guim Camprubi) i el sub-16 (Berta Rota, Pau Sistach, Aina Civil, Biel Vazquez) han quedat sisens.

En paral·lel al campionat català de relleus, també s’ha disputat el 43è Cros de Mollerussa, amb la participació de diversos atletes del JAB. El més destacat de la prova, la victòria de Carla Esclusa i la tercera posició d’Ariadna Arisó en categoria sub-23.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 16.23.44

En sub-12, Marc Vàzquez també ha estat tercer i en absolut, Marc Garcia ha fregat el podi, a la quarta posició, just per davant d’Oriol Rodríguez, cinquè. En una situació calcada ha quedat Ariadna Garcia, també en absolut però femení, que ha quedat quarta, just per darrera d’Ariadna Arisó.

Tots els resultats dels berguedans al Cros de Mollerussa:

Absolut M

4- Marc Garcia

5- Oriol Rodriguez

12- Carlos Riquelme

Absolut F

8- Susagna Rodriguez

9- Nuria Cascante

Sub23 F

1- Carla Esclusa

3- Ariadna Arisó

4- Ariadna Garcia

Veterà M

9- Alfonso Lopez

Veterà F

7- Lidia Pons

Sub16 M

8- Ferran Sala

Sub16 F

13- Anna Alcalà

17- Jana Minoves

Sub14 M

8- Marc Mir

– Bernat Pellicer

Sub14 F

5- Clara Sistach

7- Berta Boix

9- Monica Canal

12- Nuria Vilardaga

Sub12 M

3- Marc Vazquez

Sub12 F

12- Ània Dalmau

Campionat de Catalunya cros JAB Mollerussa relleus

Comentaris