General

El cadet ‘A’ del CE Berga rebrà divendres el Premi d’Honor de l’Esport Berguedà 2019

El cadet ‘A’ del CE Berga rebrà divendres el Premi d’Honor de l’Esport Berguedà 2019
D'esquerra a dreta, el president del Consell Comarcal, Josep Lara, el redactor en cap d'Entre Rivals, Marc Canturri, el regidor de l'Ajuntament de Gironella, Lluis Vall, i el conseller d'Esports, Abel Garcia. ALEIX CAMPRUBÍ

Entre Rivals donarà divendres, a la Nit de l’Esport 2019, el Premi d’Honor a l’Esport Berguedà al cadet ‘A’ del Club Esportiu Berga. L’equip ha aconseguit aquesta temporada l’ascens a Preferent, una fita que només s’ha assolit en tres ocasions en els darrers 20 anys a la comarca.

El Premi d’Honor és l’únic dels premis de la Nit de l’Esport Berguedà que escull l’organització, és a dir, la redacció d’Entre Rivals. El veredicte s’ha anunciat aquest dimarts a la tarda en la roda de premsa de presentació de l’edició d’enguany de la Nit.

L’organització pretén que la distinció sigui un reconeixement que vagi més enllà del cadet ‘A’: “Volem que reconèixer l’èxit del cadet, però també de tot el futbol base del Berga, que sense anar més lluny aquest any també ha celebrat l’ascens a Primera de l’aleví”.

A banda del Premi d’Honor, la Nit de l’Esport Berguedà repartirà prop d’un centenar de premis, dividits en 18 categories i una trentena de campions de Catalunya, Espanya, del món i fases regulars. Els campions que seran distingits són aquests:

BIEL VÁZQUEZ – Campió de Catalunya de cros escolar

CLÀUDIA SABATA – Campiona del món sub23 de Skyrunning i campiona de Catalunya de curses de muntanya

CADET MIXTE CV GIRONELLA – Primer classificat a la lliga comarcal del Bages

AMICS DE LA PETANCA DE CASSERRES – Campions de lliga

CEB VÒLEI BERGA – Campions 1a Fase Grup C Lliga Catalana Màster

MRB SKIMO TEAM – Campions d’Espanya per clubs

CE BERGA CADET A – Campió de Primera Divisió

CE BERGA ALEVÍ A – Campió de Segona Divisió

HANDBOL BERGA SÈNIOR MASCULÍ – Campió fase regular de Quarta Catalana

MARTINA GONFAUS – Campiona de Catalunya de 10K de muntanya Cadet / Campiona de Catalunya cadet de KV / Campiona d’Espanya Cadet de Curses de muntanya

CARLA ESCLUSA – Campiona de Catalunya Mitja Marató de Muntanya Júnior

JOAN PONS – Campió de Catalunya Ultraresistència Cat. Màster 60

LAIA GONFAUS – Campiona del món júnior de curses de muntanya / campiona de Catalunya Júnior de KV / Campiona Espanya Cadet de curses de muntanya

LLEÏ BARCONS – Campió de Catalunya Cadet de Snow Running

BERENGUER GASCÓ – Campió de Catalunya individual i de Vertical d’Esquí de Muntanya

NÚRIA TORRA – Campiona de Catalunya Júnior individual i de Vertical d’Esquí de Muntanya

ARES TORRA – Campiona de Catalunya Cadet per equips d’esquí de muntanya

OT FERRER – Campió de Catalunya Cadet individual i vertical d’Esquí de Muntanya / Campió d’Espanya Cadet d’esprints i individual d’Esquí de Muntanya

ÀNEU FERRER – Campiona de Catalunya de natació en els 50 i els 100m papallona

AITOR VALLE – Campió de Catalunya de Karate Juvenil

MANEL CANTERO – Campió de Catalunya de Karate Juvenil

INFANTIL MASCULÍ BÀSQUET BERGA – Campions de lliga

PAU LLORENS – Campió d’Espanyade Mitja Distància i Relleus 2019

AMPA GIL – Campiona de Catalunya de Llarga i Nocturna

JORDINA JUAN – Campiona de Catalunya de Llarga, Mitja, Nocturna i Copa Catalana

ONA PONS – Campiona de Catalunya de Llarga i Copa Catalana

NEUS PARERA – Campiona de Catalunya de Mitja, Llarga i Copa Catalana

COB DE FALÇ – Campions de la Copa Catalana de Rogaine Mixte

_DSC2944

Gairebé 800 votants als premis grans

Tres de les 18 categories de la Nit de l’Esport han estat escollides per votació popular. Es tracta del premi al millor esportista masculí, el premi a la millor esportista femenina i el premi a la millor afició. En menys d’una setmana, gairebé 800 persones van emetre el seu vot a través de la plataforma virtual habilitada expressament per permetre-ho.

La xifra de votants és sensiblement inferior a la de l’any passat, però cal tenir en compte que el període per votar ha estat molt més curt que altres anys. Aquest any, Entre Rivals va deixar 7 dies per votar mentre que l’any passat els usuaris van tenir gairebé un mes per fer-ho. Per tot plegat, l’organització valora molt positivament l’acollida dels premis.

Inscripcions obertes per al sopar-cerimònia

La Nit de l’Esport Berguedà 2019 serà aquest divendres, 14 de juny, a les 21h, al Local del Blat de Gironella. El format de l’acte combinarà un sopar de gala amb l’entrega de premis i l’actuació musical del grup de Gironella Betirako.

Per assistir-hi cal reservar lloc a la plataforma habilitada per l’Ajuntament de Gironella. El termini per fer-ho acaba dijous, 13. Les places són limitades a 200 i a hores d’ara ja hi ha més d’un centenar d’inscrits.

El regidor de l’Ajuntament de Gironella Lluís Vall ha destacat en la roda de premsa que el consistori i Entre Rivals han dissenyat “un acte que vol agafar una altra dimensió i que vol anar més enllà del reconeixement per ser una senyora gala on els esportistes se sentin importants”.

_DSC2925
“Una festa per celebrar que som molts i diversos”

El Consell Comarcal del Berguedà tornarà a sumar esforços a la Nit de l’Esport Berguedà, tal com ha fet en les dues edicions anteriors. El conseller d’Esports, Abel Garcia, ha reiterat que “l’esdeveniment s’ha consagrat totalment” i ha assegurat que “si no fos per iniciativa privada, s’hauria de fer d’alguna manera o altra perquè és necessari”.

El president del Consell Comarcal, Josep Lara, també ha elogiat la tasca de l’Entre Rivals i l’Aquí Berguedà per organitzar per tercer any consecutiu un acte que ja ha passat per la capital (Berga), per l’Alt Berguedà (la Pobla) i ara aterra al Baix Berguedà, a Gironella.

Des d’Entre Rivals i l’Aquí Berguedà, Marc Canturri ha fet una crida als berguedans a ser partícips de la festa: “Divendres serem al Local del Blat per celebrar que som molts –cada cop més- i diversos. La competició durant la temporada ja ens aboca a rivalitats i distincions. Divendres això ha de quedar a un cantó i hem de celebrar que junts fem que l’esport sigui un motor dinamitzador a la comarca”.

_DSC2933

Abel Garcia Ajuntament de Gironella Consell Comarcal del Berguedà Entre Rivals esport Josep Lara Lluís Vall marc canturri Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà

Comentaris