Ciclisme

Cristofer Bosque puja al podi dels Campionats de Catalunya de BTT XC d’Avià

Cristofer Bosque puja al podi dels Campionats de Catalunya de BTT XC d’Avià
El berguedà Bosque al podi de la prova. FOTO: INSTAGRAM @CRISTOF_BR

Avià ha sigut l’escenari aquest cap de setmana dels Campionats de Catalunya de BTT XC. Fins a 270 participants han pres part de la prova organitzada per l’Avià Cop de Pedal, en un recorregut de 6,5 km exigents, on els més ràpids a la general han sigut Txell Figueres i Josep Duran.

En clau berguedana, la gran notícia ha estat el puigreigenc Cristofer Bosque, que ha acabat com a segon classificat en la categoria d’Elits, a més d’un minut i mig del guanyador de la categoria, Francesc Guerra. El ciclista va poder gaudir de l’escalf de nombrosa afició de casa, en una prova en la qual va pujar al tercer calaix de la general.

En clau local també cal destacar el paper de Marc Vilardell, que va guanyar la categoria Cadet. A més, Josep Ito va ser en la categoria M40, i Ramon Vila va acabar en el 10è lloc a la M50. En categoria d’Elit, alguns dels berguedans destacats van ser Martí Casafont, en 22è lloc, i Dídac Vivó, 48è.

A més de Txell Figueras i Francesc Guerra en la categoria d’Elits, la resta de guanyadors van ser Magda Duran i Josep DuranS23, Nerea Marfil i Roger Ferrer a Juniors, Sara Mende i Marc Vilardell a Cadets, Mar Franco i David PuigM30, Pau Edega a M40, Pere Joan RoigM50 i Josep Palomino M60. Si vols consultar totes les classificacions, fes clic AQUÍ.

Avià Avià Cop de Pedal BTT btt cv Campionats de Catalunya de BTT XC Ciclisme Cristofer Bosque

Comentaris