Muntanya

Ivan Camps pujarà i baixarà de Queralt durant 24 hores per ajudar l’Associació Pro Disminuïts Psíquics

Ivan Camps pujarà i baixarà de Queralt durant 24 hores per ajudar l’Associació Pro Disminuïts Psíquics
Membres de la Llar, amb Ivan Camps. MARC CANTURRI

24 hores pujant i baixant del santuari de Queralt. Aquest és el nou repte esportiu i solidari del corredor de Berga Ivan Camps. Enllaçarà sense parar la Llar Santa Maria de Queralt i el santuari des de les 12 del matí del divendres 18 d’octubre fins les 12 del matí de l’endemà, dissabte 19.

L’objectiu és convertir l’escola d’educació especial de Berga en un pol d’atracció de persones i concentrar-hi tota mena d’activitats que permetin a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà recaptar diners i fer front a la seva delicada situació econòmica. A més, la jornada serà divendres perquè tant Camps com l’Associació volen que la resta de centres educatius de la ciutat s’hi sumin a la tarda.

Les activitats de les 24 hores encara resten per definir. Amb tot, Camps ha explicat en roda de premsa que pretén implicar-hi el màxim d’entitats de la comarca possibles. Entre d’altres idees, ha plantejat el desig que els Castellers de Berga vinguin a fer-hi un assaig divendres a la tarda o que s’organitzin àpats populars i concerts de petit format a la zona.

En els propers mesos l’atleta i l’associació començaran a contactar amb els diferents col·lectius de la comarca per intentar construir 24 hores de solidaritat i esport a la ciutat. Amb tot, es mostren oberts a tothom i demanen que entitats, empreses o persones a títol individual que vulguin participar a la jornada es posin en contacte, o bé amb l’entitat (93 821 12 57) o bé amb el propi atleta a través de les xarxes socials.

Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà Ivan Camps repte solidari

Comentaris